Trend internet marketing

Memang betullah cerita Mike Filsaime dalam reportnya “The Death of Internet Marketing“. Sehari dua ni saya melakukan kunjungan ke beberapa blog internet marketer esp Malaysia setelah lama sibuk dengan kerja2 sendiri.

Rata-rata (tak semua) menceritakan perkara yang sama dengan cara yang berbeza. Sama juga seperti di opt-in list yang dihantar. Menarik juga tengok pelbagai teknik yang digunakan..

Mungkin dah mula kena fikirkan tentang ‘bentuk perniagaan’ yang dimaksudkan oleh Mike untuk bertahan pada masa akan datang. Dan fikirkan tentang kelainan dan market yang boleh ditembusi selain internet marketing.

Apa-apa pun setiap orang mempunyai hala tuju masing-masing dan cara masing-masing untuk buat pemasaran dan duit di internet…

Sekarang ni banyak usaha terbantut kerana line internet yang terlalu perlahan. Sedang tunggu notebook + celcom 3g baru, kalau tak ok juga mungkin kena sewa office ataupun pindah rumah lagi.. 

Masukkan email anda untuk pengumuman posting baru. Tiada posting baru, tiada email akan dihantar 🙂

Delivered by FeedBurner

Categories: Business, Internet Marketing
2 comments

Comments (2)

  1. Kawasan padat kot. Mungkin ramai yang pakai streamyx tempat tu.

  2. tak ada streamyx pun. area rumah baru. skrang guna 3g/gprs maxis.

Leave a Reply

Required fields are marked *