The death of Adsense & life after Adsense

Ramai bloggers sibuk mempromosikan report The death of Adsense. Hari ni dah keluar siri ke-2 sambungannya iaitu Life after Adsense.

Tajuk kedua-dua report tu memang best. Mesti ramai penggemar Adsense yang tertarik untuk tahu lebih lanjut. Apa yang diceritakan ada betul dan ada yang tak berapa betul jugak. Saya pun tak perasan walaupun ada akaun Adwords (sebab lama tak bid)

Rahsia terletak pada report kedua dan yang paling menarik ialah cerita food chain (rantai makanan) macam masa belajar sains kat sekolah dulu di mukasurat ke 30. Hmm.. apa yang diceritakan memang masuk betul. Tahu tapi kadang-kadang terrrlupa.

Idea lama yang telah diolah untuk menjana lebih wang bagi menggantikan pendapatan dari Adsense. Dulu yang saya pernah baca cara menggunakan Google Adwords untuk mendapatkan affiliate commission tapi dah agak kurang berkesan sekarang kerana bid agak tinggi pada Adwords.

Walaubagaimanapun report ini berguna untuk anda bagi mendapatkan lebih idea dengan cara berbeza menjana wang di internet.

Download percuma kedua-dua report sekarang

Masukkan email anda untuk pengumuman posting baru. Tiada posting baru, tiada email akan dihantar 🙂

Delivered by FeedBurner

Categories: Adsense, Internet Marketing
3 comments

Comments (3)

  1. Pingback: Adsense Planet » The death of Adsense & life after Adsense

  2. Belum berkesempatan untuk baca ke 2 2 buah buku tersebut.

  3. Saya telah mengikuti Perkara ini” The Death of Adsense” dan telah memperolehi bayaran untuk setiap download artikel tersebut. Walau pun begitu bayarannya sangat mahal untuk join produk(alternatif kepada adsense) yang diperkenalkan oleh si penulis artikel tersebut.

Leave a Reply

Required fields are marked *