Talk pendapatan internet @UiTM

Sebenarnya event ni dah lama di adakan (27 Jan) tetapi saya baru je dapat sikit gambar dari penganjur, jadi saya post di sini untuk dikongsikan.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Saya dijemput untuk berkongsi sikit pendapat (bukan pendapatan ye) dengan rakan2 pelajar di UiTM Shah Alam.

Ini satu program yang bagus mendedahkan tentang perkara yang betul menjana pendapatan di internet di peringkat awal lagi.

Sambutan agak menggalakkan walaupun promosi dijalankan agak lewat atau dengan kata lain ‘last minute’. Kena pulak student baru dapal elaun PTPTN so ramai yang pergi enjoy hari tu. Tahniah kepada yang hadir dan enjoy talk perniagaan/pendapatan internet pada hari tersebut.

Sebelum ini pun saya ada buat beberapa talk ringkas di beberapa IPT anjuran kelab permata dan pernah sekali bergabung dengan shuth tapi tak sempat la nak bersembang2 sebab dia dah cabut awal.

Atas permintaan penganjur dan pelajar, saya akan menjalankan workshop laman web perniagaan dengan harga diskaun pelajar. Tempat di UiTM pada 24 Feb (Sabtu ni). Jadi ni merupakan workshop kali ke-5 seumpamanya.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi penganjur – khairul di 012-9110950 (untuk student UiTM atau berdekatan sahaja dan bawah 23 tahun).

Tempat duduk hampir penuh. Jadi jika nak hadir, bolehlah contact penganjur dan buat tempahan.

Masukkan email anda untuk pengumuman posting baru. Tiada posting baru, tiada email akan dihantar 🙂

Delivered by FeedBurner

Categories: Business
4 comments

Comments (4)

  1. alahai ruginya, sy tak tahu menahu pun pasal workshop ni. Erm, sy x-student uitm shah alam.

  2. mmg promosi agak last minute sbb dapat approval lambat

  3. uitm mmg begitu, tp lain kali boleh lah sy join since masih di shah alam lagi.

Leave a Reply

Required fields are marked *