Streamyx promo – dapat PC percuma?

streamyx hp promotion

streamyx hp promotion

[Nota: posting ni dah tak relevan]

Siapa yang guna streamyx sila angkat tangan! Saya salah sorang pengguna streamyx.

TM ada buat promosi bayaran RM99 sebulan untuk streamyx dan anda akan dapat HP PC percuma! Pehh.. betul ke?

Kalau tak percaya, boleh pergi website TM checkout.

Kalau anda guna streamyx sekarang kena bayar RM88 + RM26 = 114. Kalau guna streamyx combo RM110

Apa yang anda perlu pertimbangkan

  1. Anda perlu ada kad kredit bank yang join program ni
  2. Anda perlu ada kredit dalam RM2400 (99×24 bulan) yang akan di ‘lock’ selepas masuk program ni
  3. Anda kena contract 2 tahun guna streamyx. So kalau rasa nak pindah tak lama lagi, kena fikir banyak kali

Kalau rasa untung, bolehlah daftar. Dulu pun saya pernah ambil package celcom 3g + hp promo. Sampai sekarang guna notebook HP ni tapi celcom 3g jarang2 guna tapi kalau rasa tak perlu tok sah mengada-ngada nak daftar ye.

Masukkan email anda untuk pengumuman posting baru. Tiada posting baru, tiada email akan dihantar 🙂

Delivered by FeedBurner

Related Post

Categories: Ads Review
Tags: , , , , ,
1 comment

One Comment

  1. hehe..pandai orang bank ni buat JV dengan streamyx ye..hehe

Leave a Reply

Required fields are marked *