Penjenamaan semula servis web hosting

Dalam sibuk-sibuk dengan persiapan workshop, sempat lagi untuk setup new brand untuk web hosting yang lama iaitu from ADSTec Hosting kepada JomHost.Com cuma design baru je belum up lagi. Dengan harga permulaan RM20 sehingga harga maksimum RM80.

Sejak akhir tahun 2004 buat hosting servis ni, lama-lama memang tak boleh nak lawan bila big company offer web hosting service yang berGiga besarnya. Nak lawan tak berani walaupun boleh nak ‘oversell’. Buatnya customer memasing upload image, video bebanyak, kantoi. So saya ambil keputusan untuk target individu dan startup company denga harga yang rendah.

Satu lagi, berita baik untuk sesiapa yang nak buat duit lebih, JomHost Affiliate pun dah siap dan boleh handle semua jenis bayaran asalkan proses belian/pesanan dibuat melalui website. (Memang semua kena online. Offline tak terima. heheh)

20% komisen diberikan untuk setiap jualan pakej hosting dan servis akan datang kecuali domain name. Servis lain seperti web programming dan design sedang dalam perbincangan dengan partner dan dijangka akan dilancarkan tidak lama lagi.

So apa lagi.. JomHost!

Masukkan email anda untuk pengumuman posting baru. Tiada posting baru, tiada email akan dihantar 🙂

Delivered by FeedBurner

Categories: Affiliate, Business
Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *