Panduan ringkas “5 Langkah Mudah Memulakan Perniagaan Internet”

Kepada semua pembaca blog ahmadazwan.com..

Hari ini dengan rasminya saya akan menulis blog dalam bahasa Melayu. Ada yang bertanya dan ada yang segan nak komen bila saya menulis dalam English.

Baiklah bermula hari ini anda akan melihat penulisan artikel dwi-bahasa di blog ini 🙂 Harapan saya agar anda boleh memanfaatkan ilmu yang terdapat dalam blog ini sebaik mungkin dan jangan segan-segan untuk bertanya dan memberi komen.

Saya ingin mengumumkan keluaran terbaru panduan ringkas hasil penulisan saya bertajuk “5 Langkah Mudah Memulakan Perniagaan Internet” yang anda boleh download secara percuma.

Sesiapa yang dah baca bolehlah memberi komen dan apa2 pendapat tentang penulisan panduan ringkas tersebut dan anda boleh menyebarkan kepada sesiapa yang anda mahu secara percuma..

Satu lagi pengumuman iaitu tentang workshop “Bina Laman Web Perniagaan” yang akan dilangsungkan pada bulan hadapan. (macam melangsungkan perkahwinan pulak. hehe). Kepada yang berminat boleh buat pra-pendaftaran untuk mendapatkan maklumat terkini.

Masukkan email anda untuk pengumuman posting baru. Tiada posting baru, tiada email akan dihantar 🙂

Delivered by FeedBurner

Categories: Business, Internet Marketing
5 comments

Comments (5)

  1. Yep, ini lagi bagus dari bahasa inggeris. Dah baca terlalu banyak bahan bahasa inggeris sampai sakit mata memandang. :p

  2. Pingback: PANDUAN RINGKAS “5 LANGKAH MUDAH MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET” » ORAET! @ ORAET.com

  3. cewah… cewah… bahasa melayu… bagus jugak tu. tapi kan azwan dah ada yang bahasa melayu punya..

  4. hasrul, nak kekalkan ‘brand’. hehe.. nanti org confuse byk sgt blog. blog lama tu nak let go atau pun buat utk mende lain

  5. Terima kasih tuan atas segala kesediaan tuan
    memberikan panduan ke saya
    saya dari indonesia tepatnya di kota medan
    sumatera utara
    saya masih bingung nak memulainya
    untuk meneruskan cabaran tuan ini
    terus saya sbenarnya mau menanyakan suatu hal
    karena saya punya problem
    permasalahan bagaimana cara menerima pembayaran dari internet
    saya ada penghasilan dari internet
    tapi sampai dengan sekarang nih
    belum saya terima
    jadi saya mau tanya
    bagaimana caranya agar pendapatan dari nternet tersebut dapat saya terima
    dengan cara apa dan bagaimana
    mohon beri saya panduan

Leave a Reply

Required fields are marked *