Cover design dah siap! Panduan lengkap belum siap..

2_shadow.jpg

Nak beli buku ni? Ohh. harap maaf, versi pertama buku ni tidak dijual. Namanya pun baru panduan ringkas. Ia diberi percuma kepada semua.. Tetapi versi berikutnya mungkin akan dijual dengan sedikit harga. Ye la penat oo menulis ni. Yang mahal ilmu dalam tu.

Nantikan kemunculan panduan lengkap pula tak lama lagi. Selepas saya settle dengan “workshop bina laman web perniagaan” yang akan diadakan tidak lama lagi.

* “Right click” dan “save as” atas gambar untuk download panduan ringkas tersebut

Satu lagi sesiapa yang nak order professional e-book cover bolehlah contact. Nanti saya recommend kepada designer professional yang design e-book cover.

Masukkan email anda untuk pengumuman posting baru. Tiada posting baru, tiada email akan dihantar 🙂

Delivered by FeedBurner

Categories: Marketing Tools
5 comments

Comments (5)

  1. Kat mana nak download ebook percuma ni?

  2. cikgu, lupa nak kasitau. bleh right click and save as atas gambar ebook tu.. selamat membaca..

  3. azwan, order design cover book kena bayar ke atau percuma, ingin tahu. tq.

  4. Yep, servis berbayar. Harga tengah dalam perbincangan dengan partner. Website akan dilancarkan tak lama lagi

  5. thanks for the ebook..

Leave a Reply

Required fields are marked *