Dapatkan artikel untuk laman web percuma!

Tahukah anda kandungan adalah raja di internet? Content is king! Google dan lain-lain enjin carian sangat menitik beratkan kandungan yang relevan dan berguna di internet.

Untuk anda mewujudkan satu laman web yang berkesan dan mendapat keuntungan, salah satu cara ialah dengan menghasilkan banyak kandungan yang bermutu.

Masalahnya anda mungkin kekurangan idea dan kemahiran untuk menulis. Mungkin kini masalah anda akan dapat diatasi dengan adanya kandungan yang ditulis dan diberi secara percuma. Ia disediakan oleh seorang internet marketer Malaysia yang berpengalaman iaitu Mohd Fairuz.

Apa yang lebih baik ialah kandungan ini anda akan terima bukan sekali malah setiap bulan. Anda juga dibenarkan untuk mengubah, menambah artikel yang diberi tanpa memerlukan anda meletakkan nama penulis asal di bawahnya.

Psst.. Anda juga berpeluang buat duit dengan kandungan web percuma ini. Klik link di bawah untuk mendaftar dan mendapat maklumat lanjut

Update: website ini telah tidak boleh diakses (expired)

Masukkan email anda untuk pengumuman posting baru. Tiada posting baru, tiada email akan dihantar 🙂

Delivered by FeedBurner

Categories: Internet Marketing, Marketing Tools
8 comments

Comments (8)

  1. tq for introducing this opportunity. I have registered free but didn’t purchase. Is it worth buying ‘cos my blog & website is not popular as you? Pls advise. abg zakir.

  2. Zakir,

    Even the most experienced Internet marketer started as a newbie.. the first step is always the most important thing in our life.

    Fairuz

  3. sbenarnya aku amat suka dgn template web ko nie,simple bagi aku…

  4. Memang suka simple. Sedap mata memandang. Hehe

  5. ni tahun berape punya site ni?

  6. Ni december 2006. Dah tulis update kat situ website ni dah tak relevan lagi.

  7. Aslamkum…sya masi baru dlam internet ni…dan brmnat untuk mnjadi seorang affiliate..ttapi tidak tau untuk membuat artikel supaya laman blog sya lebih menarik untuk orang lawati atau mau promosi kan produk yang sya jual..sya terjumpa laman saudara ini..adakah sya boleh mengambil artikel yang saudara tulis? atau ada syarat yang perlu saya patuhi terlebih dahulu? ..terima kasih atas tunjuk ajar dari saudara..

  8. W’salam. Boleh ambil dengan syarat ada link balik ke blog ini (kredit di bahagian bawah atau atas artikel)

Leave a Reply

Required fields are marked *