Celcom 3G activated

Hari ni 3G Card dah sampai. Lewat seminggu dari HP notebook yang diterima pada Selasa lepas yang dibeli dengan Celcom 3G + HP promo. So lepas ni tak perlu guna handphone untuk connect 3G. Dah dapat kurangkan masalah bateri handphone cepat habis..

Celcom 3G coverage nampaknya lebih luas. Dari segi stability tak tau lagi macam mana. Baru je dapat connect lepas set up 3G card dengan notebook.

Teknologi 3G masih muda jadi tak dapat nak lawan dengan streamyx. Oklah kalau nak guna bila on the move.

Masukkan email anda untuk pengumuman posting baru. Tiada posting baru, tiada email akan dihantar 🙂

Delivered by FeedBurner

Categories: Personal, Technology
2 comments

Comments (2)

  1. Wan,
    Saya dah terminate akaun data 3G saya sbb tak heavy sangat penggunaannya. Kalau nak pakai internet guna 3g terpaksale guna pay per use.

  2. bro,
    bleh tak bagi configuration dia.. coz sy pakai t mobile nya data card.. so main belasah je.. tapi jalan la.. ip2 dia tak berapa tau.. cuma apn je tau.. kalau bro ada masa email kat saya configuration dr celcom..thank!

Leave a Reply

Required fields are marked *