Ada sesiapa nak kerja dengan google?

Cakap saja nama google semua orang dah kenal pada hal google bukanlah enjin carian pertama yang wujud di internet. Yahoo, MSN, Altavista dan macam-macam lagi enjin carian yang ada di internet sebelum google.

Saya antara orang yang admire tentang cara google mendominasi internet, cara ia bekerja dan juga cara dia buat duit. Hehe..

Nak tengok macam mana orang bekerja dengan google. Boleh view clip ni..

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jbf6T0uIk2A]

Apa pendapat anda?

Masukkan email anda untuk pengumuman posting baru. Tiada posting baru, tiada email akan dihantar 🙂

Delivered by FeedBurner

Categories: Google
6 comments

Comments (6)

  1. macam mana nak show youtube dalam blog kita? saya try tak boleh pun..

  2. Nak juga bisa kerja dengan google. Tapi mestilah orang tuh pintar sangat baru bisa kerja di google.

  3. mcmmane nak keja online dgn google web?

  4. onlinejob from home.antara hot topic di mana2 website.kbnyakknnya multilevel&investment,dan mengenakan bayaran.ada tak online job yg genuine,bekerja makan gaji not are something fishy(udang disebalik batu).ijust want to earn a wages in online job,not earn or makemoney online.

  5. Tak banyak kerja online. kalau rajin cari boleh dapat kerja ‘work from home’ company malaysia. Kalau ada yang oversea lebih kepada project-basis.

Leave a Reply

Required fields are marked *